Nejnovější recenze ze sekce Zahradní nůžky
- Za málo peněz hodně muziky
- Perfektní ráčnový systém
- Zvládají víc než bych čekal
První nůžky mi sloužily 9 let a chtěl jsem po nich mnohem víc, než na co byly stavěny. Zkusil jsem konkurenční značkovou "japonskou kvalitu" za násobně vyšší cenu. Byl to nepoužitelný šmejd a tak jsem zpět u osvědčeného typu.
- Výborný
Dlouhodobě užívám, stále ostrý, včetně pilky, toto duhé zakoupení proto aby nebylo nutno vše převážet
dlouhá ostrost, kvalita provedení
Doporučuji neprodávat
- levný
Nikdo nemůže čekat za málo peněz hodně muziky.
Dnes vyzkoušeno a parádas.
Stříhají dobře, snad to vydrží.
Se zbožím jsem pracoval celé odpoledne a jsem velmi spokojen. Pokud vydrží dlouhodobě, budu velmi spokojený.
- Štípe dobře.
- Špatná je manipulovatelnost štípáku ve větších výškách, obtížně se dá vyhledat a přitáhnout větev, kterou chceme uštípnout.
Výrobek je kvalitní, ale technicky nedomyšlený.
- má to sílu, až se tomu nechce věřit
- baterie skoro neubývá
- stříhání větví už není dřina, ale zábava
kvalitní provedení za dobrou cenu
S těmito teleskopickými nůžkami jsem vcelku spokojena. Jsou lehké a dobře se tak s nimi při práci manipuluje. Nicméně to, že: "Čepele pohodlně ustřihnou čerstvé větve až do průměru 32 mm", jak stojí v popisu, za mne tak úplně skutečnosti neodpovídá. Jsem průměrně silná žena, práce na zahradě zvládám, ale s těmito nůžkami se to má tak, že pohodlně ustřihnu větev o průměru 10mm až 15 mm, při stříhání větví o 20mm už musím vyvinout větší úsilí a s větve nad 20mm zpravidla už neustřihnu.
Perfektní
- levné a kvalitní
stríhá výborně...ale spíše tenčí větve
- nemusím dát žádnou sílu
- Vypadají a fungují dobře
- Dělají co mají