Nejnovější recenze ze sekce Zahradní nůžky
Stříhá větve. Dobře.
- příliš velké
Dobre se drzi dobre strihaji
- funkční
Mohla být u toho ještě jedna baterie, a myslel jsem že bude stejná jak u řetězové pilky. Tam mám dvě, proto jsem bral stejného výrobce.
Nejlepší kvalita, super!
- Kvalita sama o sobě, plní co má
- Pro dámskou ruku a dobře stříhají
Zatím super ,mám jen pár dní,jsou lehoučké, zatím spokojenost.
Extol Premium SK5 8872180
Přidáno: 8. října 2023
(naposledy upraveno 17. března 2024)
Zakoupeno v Svářečky-obchod.cz
- Strihaji i hrubsi vetve
- dobré nůžky
dobré a ostré nůžky
Mám tři druhy nůžek FISKARS, ale tyto levné nůžky jsou lepší.
- Nůžky solidní konstrukce.
- Jako profesionál oceňuji širokou nabídku náhradních dílů.
- Čepel je ošetřena chemickým niklovánim, což zaručuje koroziodolnost a delší životnost čepele .
- Ergonomicky tvarovaná rukojeť, která přispívá k menší námaze při vysokém počtu střihů. U Löwe 8 jsou dvě varianty rukojeti ( i u ostatních vybraných modelů ), a to prohnute dovnitř, bývají označené koncovkou 107 př : Löwe 8.107. Tento konkrétní model má označení 8.104 - standardní. Variantu 8.107 jsem nezkoušel.
- Svatá trojice profesionálních nůžek. Felco, Bahco, Löwe
- Tento konkrétní model se spíše hodí pro střih staršího suchého dřeva ( kovadlinkova konstrukce ) . U slabších a čerstvých větví může ( kudlit ), ale u tvrdších a vyzrálych větví řeže jedna báseň. Samozřejmě je důležitá pravidelná údržba a ostření čepele.
- Pro výchovné řezy a nevyzrale dřevo doporučuji dvoubřité : Löwe 11.104 / 12.104 nebo varianty 107.
- Profesionální řada - garden pro
- Rychlá výměna čepele - uchycení zvlášť, není nutnost úplné demontáže
- Německý výrobek a historie značky samozřejmě zvednou cenu, která je zde ale opoctatněna použitím kvalitních materiálů.
- Vysoké ceny náhradních dílů. Hlavně čepele některých typů třeba- Löwe 11.104 se můžou vyšplhat i na polovinu ceny nových nůžek . Zde u modelu Löwe 8.104 se cena náhradní čepele pohybuje okolo 1/3 původní ceny, ale samozřejmě záleží i na maržích obchodníků. U jiných e-shopu klidně +- 100 Kč.
Pokazil se rychle
zatim jenom ty dobré
- Přesné zařezání roubů.
Velmi dobré zahradnické nůžky.Pohodlně se drží a pěkně stříhají.
- člověk se nenadře
- el. nůžky stříhají pomaleji než mechanické, ale s tím se musí počítat
- Lehké ovládaní.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »