Recenze Fiskars 111540
- Kritické (1) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Je to FISKARS!!
Jednoznacne kvalita. Jiz mam nekolik produktu teto znacky (sekera, nuzky na kere) a pres vyssi cenu se vyplati, protoze jsou vecne (pokud je nekdo nezcizi).
Vsem svym znamym doporucuji.
Trochu mne zaskocila akce Mountfieldu, ktery ve spolupraci s FISKARS nabizel tyto produkty za temer tretinove ceny, avsak po obrovskem zajmu kupujicich byl nucen vracet zpet penize, protoze firma zbozi nedodala.
Presto jsem nuzky zakoupila, protoze jsou opravdu skvele. Mam spoustu keru a tyto jedine nuzky se nerozsypou po celorocnim pouzivani, jako se mi to stalo u Gardeny, ktera take neni nejlevnejsi.
A jeste neco: Fiskarsky jsou vhodne jak pro profiky tak pro uplne amatery.Maji takovou super vychytavku: jedna z rukojeti se protaci, takze se vam neudelaji mozoly pri dlouhem pouzivani.
Jsem moc spokojena.
- stříhají lehce i silnější proutky/větve
- pro leváky se moc nehodí kvůli spodní rukojeti, která se vytáčí "proti ruce"
Praktické zahradní nůžky vhodné na řez ovocných stromků, vrbového proutí, vinic apod. Mají speciální spodní rukojeť, která při stříhání "kopíruje" pohyb prstů a tím zvyšuje jejich efektivitu. Stříhají opravdu lehce oproti běžným nůžkám.
Jedinou nevýhodu u těchto nůžek vidím v tom, když s nima pracuje levák. Stříhají sice stále výborně, jen ta otočná spodní rukojeť se v ruce vytáčí nepřirozeně a tím pádem se i hůře drží.
S nůžkami je dodáván praktický plastový držák, který lze připnout třeba za opasek a který má pojistku proti vypadnutí nůžek.
- Velmi kvalitní výrobek který jsem již měl,ale nedopatřením asi
- skončil někde na skládce. U nás tyto nůžky prodává jedna velká firma začínající na M za 1150,- KČ.
- Nic.
Tyto nůžky doporučuji všem svým známým.Velmi lehce se ovládají a i žena díky propracovanému převodu nůžek s nimy velmi lehce dokáže stříhat.
- Již jsem vyzkoušel při stříhání stromů a jsem naprosto spokojený.
- Používám více výrobků FISKARS a proto jsem se rozhodl i pro nůžky.
- Vzhledem ke konstrukci nůžek je stříhání i silnělších větví do průměru 20 mm velmi snadné.
- Výrobky FISKARS jsou proti obdobným výrobkům dražší, ale rozhodně se vyplatí za ně připlatit - kvalita je nesrovnatelná.
Zobrazuji 1 - 21 ze 21 recenzí