Recenze Fiskars 111340
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Fiskars 111340
Benik
Přidáno: 9. dubna 2012
- Výrobek nemá žádné výhody.
- Naprosto nevhodný tvar rukojeti, při delší práci dělá puchýře a občas bolestivě skřípne kůži. Nepochopitelně špatný výrobek od renomované firmy. Již po první hodině práce přestal být řez přesný a čistý, břit začal větvičky střepit.
Nůžky jsou použitelné pouze pro menší a příležitostné stříhání malých větviček. Poranění rukou resp. kůže hrozí i zde. Nedoporučuji ke koupi, byť se jedná o renomovanou značku, která v tomto případě za ne zcela nízkou cenu klame.
- jsou opravdu kvalitní
- cena mi přijde dost vysoká
Podobné nůžky od této značky jsem koupil tchýni na růže a nemůže si je vynachválit. Jsou velmi ostré, ale zároveň bezpečné a ostří se tak rychle neotupí. Jsou pohodlné do ruky , ovládají se snadno , díky ostrosti není potřeba moc síly. Rukojeti jsou tvarované pro pořádné uchycení.
Tyhle nůžky na keře jsou úplně nejlepší. Dlouho vydrží ostré , padnou skvěle do ruky. No prostě to s nima jde raz dva. Jedinou výtku mám k rukojetím mohli by být trošku vypostrované nebo tak něce , po delší době práce se mi dělají mozoly. Co se týčeceny , na trhu jsou sice levnější , ale už nevím zda jsou kvalitnější.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí